Tid i grøn omstilling

Research output: Working paperResearch

Standard

Tid i grøn omstilling. / Jyderup, Jesper Lee; Sejersen, Frank.

2022.

Research output: Working paperResearch

Harvard

Jyderup, JL & Sejersen, F 2022 'Tid i grøn omstilling'.

APA

Jyderup, J. L., & Sejersen, F. (2022). Tid i grøn omstilling.

Vancouver

Jyderup JL, Sejersen F. Tid i grøn omstilling. 2022 May 2.

Author

Jyderup, Jesper Lee ; Sejersen, Frank. / Tid i grøn omstilling. 2022.

Bibtex

@techreport{d5f4995acc8145958fe41d926de2e1f0,
title = "Tid i gr{\o}n omstilling",
abstract = "Tid er et centralt anliggende for en gr{\o}n omstilling af mad. Ofte bliver tid brugt som kulissen for den gr{\o}nne omstilling. Men hvis vi i stedet g{\o}r tid til hovedpersonen, f{\aa}r vi {\o}je p{\aa} en r{\ae}kke vigtige brikker til at forst{\aa}, hvordan f{\o}devaresystemerne kan skubbes i en mere b{\ae}redygtig retning, men ogs{\aa} hvorfor det kr{\ae}ver et st{\o}rre kulturelt opg{\o}r med dominerende tidsforst{\aa}elser, som vi i dag tager for givet.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Gr{\o}n omstilling, madiv{\ae}rks{\ae}ttere, temporalitet, tid, f{\o}dvaresystem, Green transition, Food entrepreneurs, Temporality, Temporal dynamics, Time, Food systems",
author = "Jyderup, {Jesper Lee} and Frank Sejersen",
note = "Insightpaper #1 fra forskningsprojektet 'Partnerships as Driver for Low-Carbon Transitions in Urban Food Systems' ",
year = "2022",
month = may,
day = "2",
language = "Dansk",
type = "WorkingPaper",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - Tid i grøn omstilling

AU - Jyderup, Jesper Lee

AU - Sejersen, Frank

N1 - Insightpaper #1 fra forskningsprojektet 'Partnerships as Driver for Low-Carbon Transitions in Urban Food Systems'

PY - 2022/5/2

Y1 - 2022/5/2

N2 - Tid er et centralt anliggende for en grøn omstilling af mad. Ofte bliver tid brugt som kulissen for den grønne omstilling. Men hvis vi i stedet gør tid til hovedpersonen, får vi øje på en række vigtige brikker til at forstå, hvordan fødevaresystemerne kan skubbes i en mere bæredygtig retning, men også hvorfor det kræver et større kulturelt opgør med dominerende tidsforståelser, som vi i dag tager for givet.

AB - Tid er et centralt anliggende for en grøn omstilling af mad. Ofte bliver tid brugt som kulissen for den grønne omstilling. Men hvis vi i stedet gør tid til hovedpersonen, får vi øje på en række vigtige brikker til at forstå, hvordan fødevaresystemerne kan skubbes i en mere bæredygtig retning, men også hvorfor det kræver et større kulturelt opgør med dominerende tidsforståelser, som vi i dag tager for givet.

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Grøn omstilling

KW - madiværksættere

KW - temporalitet

KW - tid

KW - fødvaresystem

KW - Green transition

KW - Food entrepreneurs

KW - Temporality

KW - Temporal dynamics

KW - Time

KW - Food systems

M3 - Working paper

BT - Tid i grøn omstilling

ER -

ID: 305518948