Syn på mad og drikke i 1800-tallet

Research output: Book/ReportAnthologypeer-review

Standard

Syn på mad og drikke i 1800-tallet. / Hyldtoft, Ole (Editor).

1. ed. København : Museum Tusculanum, 2010. 296 p.

Research output: Book/ReportAnthologypeer-review

Harvard

Hyldtoft, O (ed.) 2010, Syn på mad og drikke i 1800-tallet. vol. 1, 1. edn, Museum Tusculanum, København.

APA

Hyldtoft, O. (Ed.) (2010). Syn på mad og drikke i 1800-tallet. (1. ed.) Museum Tusculanum.

Vancouver

Hyldtoft O, (ed.). Syn på mad og drikke i 1800-tallet. 1. ed. København: Museum Tusculanum, 2010. 296 p.

Author

Hyldtoft, Ole (Editor). / Syn på mad og drikke i 1800-tallet. 1. ed. København : Museum Tusculanum, 2010. 296 p.

Bibtex

@book{67a429e0861146f4b2738bcf2333c99f,
title = "Syn p{\aa} mad og drikke i 1800-tallet",
abstract = "En antologi om synet p{\aa} mad og drikke i Danmark i 1800-tallet, om de l{\ae}gelig r{\aa}d om korrekt ern{\ae}ring, om tidens mange kogeb{\o}ger, om den bedste sovs og om nyere international forskning i madhistorie.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Mad og drikke, 1800-tallet",
editor = "Ole Hyldtoft",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "9788763532648",
volume = "1",
publisher = "Museum Tusculanum",
edition = "1.",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Syn på mad og drikke i 1800-tallet

A2 - Hyldtoft, Ole

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - En antologi om synet på mad og drikke i Danmark i 1800-tallet, om de lægelig råd om korrekt ernæring, om tidens mange kogebøger, om den bedste sovs og om nyere international forskning i madhistorie.

AB - En antologi om synet på mad og drikke i Danmark i 1800-tallet, om de lægelig råd om korrekt ernæring, om tidens mange kogebøger, om den bedste sovs og om nyere international forskning i madhistorie.

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Mad og drikke

KW - 1800-tallet

M3 - Antologi

SN - 9788763532648

VL - 1

BT - Syn på mad og drikke i 1800-tallet

PB - Museum Tusculanum

CY - København

ER -

ID: 32339549