Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie : Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. / Bunkenborg, Mikkel.

In: Kinabladet, Vol. 64, 2014, p. 9-11.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Bunkenborg, M 2014, 'Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin', Kinabladet, vol. 64, pp. 9-11.

APA

Bunkenborg, M. (2014). Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. Kinabladet, 64, 9-11.

Vancouver

Bunkenborg M. Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. Kinabladet. 2014;64:9-11.

Author

Bunkenborg, Mikkel. / Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie : Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. In: Kinabladet. 2014 ; Vol. 64. pp. 9-11.

Bibtex

@article{40567d253f984321ba3b77711fb2fc13,
title = "Kogende {\o}l, k{\o}lig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin",
author = "Mikkel Bunkenborg",
year = "2014",
language = "Dansk",
volume = "64",
pages = "9--11",
journal = "Kinabladet",
issn = "1600-1273",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie

T2 - Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin

AU - Bunkenborg, Mikkel

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 64

SP - 9

EP - 11

JO - Kinabladet

JF - Kinabladet

SN - 1600-1273

ER -

ID: 129141074