Kost og spisevaner i 1800-tallet

Research output: Book/ReportAnthologypeer-review

Standard

Kost og spisevaner i 1800-tallet. / Hyldtoft, Ole (Editor).

København : Museum Tusculanum, 2009. 403 p.

Research output: Book/ReportAnthologypeer-review

Harvard

Hyldtoft, O (ed.) 2009, Kost og spisevaner i 1800-tallet. vol. 1, Museum Tusculanum, København.

APA

Hyldtoft, O. (Ed.) (2009). Kost og spisevaner i 1800-tallet. Museum Tusculanum.

Vancouver

Hyldtoft O, (ed.). Kost og spisevaner i 1800-tallet. København: Museum Tusculanum, 2009. 403 p.

Author

Hyldtoft, Ole (Editor). / Kost og spisevaner i 1800-tallet. København : Museum Tusculanum, 2009. 403 p.

Bibtex

@book{c443943017ef11df8ed1000ea68e967b,
title = "Kost og spisevaner i 1800-tallet",
abstract = "Antologi med artikler om kost og spisevaner i Danmark i 1800-tallet",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, 1800-tallet, Kost, Spisevaner",
editor = "Ole Hyldtoft",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "9788763510981",
volume = "1",
publisher = "Museum Tusculanum",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Kost og spisevaner i 1800-tallet

A2 - Hyldtoft, Ole

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Antologi med artikler om kost og spisevaner i Danmark i 1800-tallet

AB - Antologi med artikler om kost og spisevaner i Danmark i 1800-tallet

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - 1800-tallet

KW - Kost

KW - Spisevaner

M3 - Antologi

SN - 9788763510981

VL - 1

BT - Kost og spisevaner i 1800-tallet

PB - Museum Tusculanum

CY - København

ER -

ID: 17586425